Kompromisslös kvalitet från Öregrund

OM VIGGO

På anrika Öregrundsvarvet finns en lång tradition av att utveckla och tillverka moderna aluminiumbåtar. Det är där vi utvecklar och bygger Viggo, ett varumärke som sjösattes 2013 och står för kämpe, styrka, råhet och kraft.

Viggos båtar är framtagna utifrån många års erfarenhet och feedback från våra kunder. Vi vet att de ställer hårda krav på sina båtar och vill kunna lämna bryggan med förtroende oavsett väderlek. I Öregrund utvecklar och bygger vi därför båtar med funktionell design som ska erbjuda bästa komfort för alla ombord. Vi kompromissar aldrig med ergonomi, säkerhet och prestanda eftersom vi vet vad som krävs av en båt som ofta färdas i dagens högre marschfarter.

Hyllade Viggo X8 och Viggo C8 är framtagna för dagens kraftfulla utombordsmotorer med trygghet, säkerhet och komfort i fokus.

DESIGN & KONSTRUKTION

Sjöegenskaper, komfort och prestanda är självklara egenskaper i Viggos design, konstruktion och specifikation. När vi tagit fram Viggo har vi också lagt stor vikt vid säkerhet. De flesta båtar i dag är tillverkade i en tid när farterna var lägre och hästkrafterna färre. För att klara dagens stora motorer och höga farter är skrov med rätt och en balanserad tyngdpunkt avgörande. Det är något som vår konstruktör Håkan Pettersson tagit fasta på när han skapat Viggo.

Viggo blir utifrån nämnda kriterier den optimala skärgårdsbåten och passar för alla typer av äventyr i skärgården och i våra kustområden. Så bekanta er med våra båtar och upplev kompromisslös frihet på havet!

TEAMET BAKOM VIGGO

Viggo produceras av Öregrund Marine Service AB som är ett systerbolag till Öregrundsvarvet AB. Förutom vår kunniga och erfarna personal som bygger båtarna består rollbesättningen av Erik Wickgren som är verksamhetsansvarig, Håkan Pettersson som ansvarar för konstruktion & design, Roger Wiik som är produktions- & eftermarknadschef och Johan Rietz som sköter försäljningen.

KONTAKTA OSS


VIGGO BOATS
VARVSVÄGEN 6, 742 43, ÖREGRUND SWEDEN
0173-16820
sales@viggoboats.se
service@viggoboats.se

Viggos nyhetsbrev

Boka en provkörning

Kontakta oss

Intresseanmälan